Torna a l'inici
Share

L’orígen dels productes de la gastronomia catalana, i compartir-ho amb amics i familiars per a gaudir d’una experiència al complet.

Dues idees que s’uneixen per a donar peu a un nou projecte que va començar a plantejar-se un temps enrere, el projecte D’Orígens. I que lluny de quedar-se en una mera idea, malgrat els impediments per avançar i seguir buscant productes, que va suposar la pandèmia mundial de la COVID-19, en la que ens hem vist tots immersos. Ha seguit endavant fins a tenir la oportunitat de consolidar-se.

Quatre joves amb diferents inquietuds, diferents visions, de diferents disciplines i amb moltes ganes de crear un projecte que aporti valor a la societat. Arribant a ser capaç d’aportar moments de felicitat als seus usuaris, creant experiències efímeres amb aquelles persones amb les que volem gaudir del nostre temps lliure i omplir-lo de vida.

El projecte D’Orígens, neix de la necessitat de crear un impacte positiu a la societat. Dotant de valor i potenciant el consum dels productes de proximitat de petits productors locals, per ser capaços de valorar tot l’esforç i la dedicació d’aquelles famílies emprenedores que treballen el seu producte i estimen la seva terra.

És a partir d’aquí, on continuem treballant per poder oferir una oferta gastronòmica d’alta qualitat i km0, aportant valor al moment de consum, per a poder viure-la al màxim. I esperant poder transmetre tot allò que aporta valor a aquest projecte, per així poder-lo gaudir en tots els sentits.

Començem!

Publicar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.