Torna a l'inici
Share

D’Orígens

D’Orígens és una experiència gastronòmica integral totalment orientada al moment de consum.

D’Orígens és un agent dinamitzador dels productes de petits productors de km0, valorant-ne la proximitat i la qualitat.

D’Orígens és una suma de fusions experiencials on s’hi combina la gastronomia amb el plaer; una suma d’emocions i sensacions a través d’una experiència gastronòmica.

D’Orígens és el regal per excel·lència quan el que es busca és valorar i sorprendre a aquella persona especial.

QUÈ ÉS?
L'EXPERIÈNCIA

Una experiència gastronòmica efímera, única i especial. Des del moment de rebre la caixa, fins que en degustis els seus productes. No podem dir-te més, volem que siguis tu qui ens expliqui com ha anat.

PROXIMITAT

La confiança i el respecte són molt importants, tal com l’esforç i la dedicació per la terra i els seus productes. Sovint no valorem el què ens envolta, però necessitem fer-ho per així entre tots preservar els orígens.

QUALITAT

No són necessaris gaires preàmbuls per parlar de l’alta qualitat de la nostra terra. D’aquí en sorgeix una acurada selecció de productes d’alta qualitat, transformada en una oferta gastronòmica de petits productors locals catalans.

experiència gastronòmica

D’Orígens és un projecte que neix de la necessitat de crear un impacte positiu a la societat catalana.

En un món tan globalitzat, tornar a les nostres arrels i potenciar la visió de l’esforç, sacrifici i perseverança d’aquelles famílies emprenedores és de vital importància.

A través de packs gastronòmics per a crear una experiència gastronòmica efímera, D’Orígens vol treballar per dotar de valor i potenciar el consum de productes de gran qualitat dels petits productors locals catalans, aportant-li un valor afegit amb un packaging totalment funcional, dissenyat especialment pensant en el moment de consum.

D’Orígens vol fer-te tornar als inicis, oferint una experiència gastronòmica d’alta qualitat i km0, i així, que visquis una experiència única, i el més important, que la comparteixis amb qui més desitgis.
experiencia-gastronomica
Veure vídeo

D’Orígens, projecte premiat al programa d’emprenedoria  Explorer Santander X