Torna a l'inici
Share

Tots associem uns productes determinats al que coneixem com al moment de “fer el vermut”: una beguda refrescant acompanyada d’unes olives, unes patates i alguna conserva de peix i/o marisc.

En aquest no hi ha cap tipus de conserva de peix. El criteri de la selecció ha estat que siguin tot productes de petits productors únicament del territori català, i d’aquests no se’n produeixen aquí.

A El Vermutet D’Orígens hi trobareu la següent selecció de productes:

El pack gastronòmic El Vermutet D’Orígens és una proposta trencadora com a concepte de vermut. És el nou vermut, el vermut català amb productes de qualitat i proximitat.

01.

Vermut Cori

El protagonista de la història que dóna nom a aquest costum tant arrelat és el Vermut Cori, elaborat al Museu del Vermut de Reus, amb la col·laboració de Vermuts Miró, i premiat amb la medalla d’or al “Vinari de Catalunya” com a millor vermut negre tradicional de Catalunya.

Un producte pensat per agradar a tots els paladars, tant als més exigents i entrenats, com a aquells que no hi estàn tant acostumats.

02.

Taronja Deshidratada

El vermut va acompanyat d’una taronja deshidratada, per infusionar el vermut, i aportar-hi un seguit d’aromes cítrics i afruitats.

03.

Salsa tartufata

Salsa tartufata de Noir et Blanc, produïda a Prats de Lluçanès, a la comarca d’Osona, elaborada amb tòfona blanca, i amb molta intensitat. És un producte que lluny de deixar-te indiferent, et permetrà gaudir d’un producte de qualitat per excel·lència. No us ho hauríeu plantejat incloure-la al moment del vermut, oi? Doncs tasteu-ho, veureu que val la pena. I a més, aquesta va acompanyada d’unes torradetes de xapata cruixents.

04.

Olives arbequines

Les nostres estimades olives, en aquest cas unes olives arbequines de la Cooperativa de la Granadella, de Lleida. Olives Degustus de producció artesana macerades amb herbes aromàtiques autòctones.

05.

Xips de patata

Tanquem la selecció de productes amb unes xips de patata Palau, de Valls, Tarragona. Elaborades per una petita família que busca l’excel·lència en tots els seus productes, produint les quantitats justes per poder garantir sempre l’obtenció de productes de la millor qualitat.

El pack inclou a més de la selecció dels productes, tot el necessari per a poder gaudir de l’experiència al complet, tot amb materials reciclables i compostables per vetllar pel medi ambient.

Si vols d’innovar i descobrir, El Vermutet D’Orígens t’encantarà. Una proposta diferent, trencadora i única. Una experiència per regalar, viure i compartir.

On i quan vulguis, i el més important, amb qui vulguis!

Publicar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.