Torna a l'inici
Share

Perquè un vermut?

El vermut ha renascut amb molta força i determinació per tornar-se a guanyar el lloc a aquells moments de desconnexió i vida amb amics i família, previs al dinar. De l’expressió “anar a fer un vermut” n’hi havia ben poc de la beguda que li va donar el nom, sobretot entre els més joves.

Però d’un temps cap aquí, ha tornat a canviar. I d’entre les taules de les terrasses a l’hora punta del migdia dels dies més assolellats, cada vegada és més habitual trobar-hi el protagonista de la historia.

El Vermut és una costum molt arrelada a la nostra terra durant tot l’any, tant que no hi ha dissabte o diumenge que no hi hagi aquest moment. I, malgrat accentuar-se encara més aquestes trobades amb l’arribada de la primavera i el bon temps, sempre és una bona època per a poder gaudir-la.

De la vitalitat d’aquest moment, neix El Vermutet D’Orígens. El primer pack gastronòmic gourmet de la marca. Format per una acurada selecció de productes de qualitat de petits productors locals, amb una clara intenció de redescobrir aquesta beguda a base de vi i una maceració d’herbes; o de descobrir-la per aquella generació més jove que la desconeix en sabor i cultura.

Un Vermut no només consisteix en una beguda refrescant i un aperitiu, sinó que gran part de la màgia d’aquesta costum, n’és l’aspecte més social que envolta el got de vermut. El Vermutet D’Orígens pretén potenciar-ho i convertir-lo en l’experiència que es mereix.

Com? Essent portable a qualsevol lloc; ja sigui a la costa, a la muntanya o al jardí o terrassa de casa, ja que aquest inclou tot el necessari per a poder-ne gaudir al complet.

Creant així, una experiència única envoltant aquest moment que et permetrà descobrir nous racons i degustar la gastronomia que ens ofereix la nostra terra.

Publicar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.