Torna a l'inici
Share

Premi Santander X Programa d’emprenedoria

Admin juny 18, 2021 0 comentaris

Un motor per empènyer el projecte i guiar-nos en la via correcte per a un òptim desenvolupament.

Això és el què es buscava quan es va inscriure el projecte D’Orígens al Programa d’emprenedoria de Santander X, de la mà de la UVic-UCC.

Dotze setmanes intenses de desenvolupament i treball dedicat al projecte, juntament amb d’altres projectes guanyadors inclosos en el programa, que han aportat coneixement i millora contínua a D’Orígens. Així com també el networking generat, i potenciar la il·lusió per a fer créixer tots aquests projectes emprenedors.

D’Orígens, el projecte premiat de l’Explorer Space Vic.

El dijous dia 10 de Juny, l’equip es va presentar a la Facultat d’Empresa i Comunicació per rebre l’entrega del premi del programa d’emprenedoria Santander X. Tot l’equip, acompanyats de la mà del decà de la Factultat d’Empresa i Comunicació, Josep Burgaya, i la directora de la Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de Vic (UVic-UCC), Elisenda Tarrats.

Més enllà de la formació emesa pel programa, l’equip va tenir la oportunitat d’estar en contacte amb Antoni i Joan, membres del col·lectiu d’empresaris sèniors SECOT. A qui volem agrair de la manera més sincera, la seva dedicació cap al projecte i la il·lusió amb la que veuen i recolzen projectes emprenedors com és D’Orígens, amb la intenció d’acompanyar-los en els inicis i poder-los veure seguir endavant.

Amb la recollida d’aquest premi, es dona per finalitzada l’etapa de creixement i desenvolupament més inicial del projecte D’Orígens, acompanyada d’una formació d’emprenedoria que ha servit com a guia pels primers passos a realitzar. I la qual seguirà amb tot el coneixement adquirit, per a poder créixer i millorar en tots els àmbits. I per així, poder seguir amb el llançament de propers productes.

Que, d’una banda, són el motor per a poder transmetre el valor de l’alta qualitat dels productors de proximitat. I per l’altra, poder seguir creant experiències efímeres i petits moments socials als nostres usuaris, al voltant de l’entorn i la gastronomia de la nostra terra.

Parlen D’Orígens a:  Mon.uvic

Publicar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.