BENVINGUT A D'ORÍGENS

Top Menu

Busques regal per Nadal?

Busques un regal original?

De D'Orígens

Publicat a

Busques el millor regal per Nadal?

 

Si ets una persona que busca sorprendre als seus; a la parella, a un amic, fins i tot als sogres…! Ara pots sorprendre’ls amb un regal original D’Orígens.

Ets d’aquells que estan pensant quin regal fer a la parella? Estàs cansat de pensar un regal d’amic invisible original? Vols marcar-te un bon gol al conèixer als sogres durant aquestes festes?

A D’Orígens tenim una selecció de productes de proximitat, que juntament amb un packaging innovador i funcional et faran viure una experiència per recordar.

Tens diverses opcions per escollir, tant si ets més de vermut, o si prefereixes un bon vi… Tenim una selecció de diferents vins de la nostra zona,  amb els que sorprendràs als teus convidats, a causa del seu bon sabor en boca, els seus aromes particulars i l’afecte amb què s’han elaborat.

D’Orígens t’ofereix l’oportunitat de compartir aquesta experiència.

Parlem de compartir experiència, ja que els packs D’Orígens no només són productes de proximitat i qualitat, sinó que el mateix packaging ofereix una experiència completa; la fusta exterior servirà de tauler, trobaràs sota-gots perquè sàpigues a cada moment on col·locar el got, i a més, el pack inclou un joc per amenitzar l’experiència al costat dels teus. Et divertiràs i degustaràs bons productes de productors de proximitat!

I és que… Què millor que regalar moments a aquelles persones que són importants a les nostres vides? Sabem que no hi ha res millor que això, i per això t’assegurem que, amb els packs D’Orígens, triomfaràs aquest Nadal!

About The D'Orígens