Torna a l'inici
Share

El crowdfunding per a financiar nous projectes

El Verkami D'Orígens

Estàs cansat de regalar sempre el mateix? Vols fugir d’allò típic i convencional? Nosaltres t’hi podem ajudar gràcies als packs experiencials i sensorials D’Orígens.

I saps què? Finalment ha arribat l’hora de fer un pas endavant, de fer créixer el nostre projecte. Com? T’ho expliquem!  Ha arribat el moment de fer realitat El Vinet D’Orígens, i ho farem mitjançant el  Verkami, una plataforma de crowdfunding per ajudar a financiar nous projectes d’emprenedoria, en base a unes bones recompenses.

Vols formar-ne part?

A partir del 2 de novembre, des d’aquí podràs fer una petita aportació que ens ajudi a fer el projecte realitat. Cada una d’elles, a més del nostre més sincer agraïment anirà acompanyada d’una recompensa.

El nostre objectiu és seguir preparant packs experiencials i sensorials perquè els puguis regalar i compartir amb aquells que més estimes, vivint experiències úniques, de qualitat i de proximitat, i esperem fer el nostre somni realitat gràcies a tots aquells que vulgueu formar-ne part.

Totes les aportacions obtingudes mitjançant la plataforma de crowdfunding, estaràn destinades a la producció dels nous packs del Vinet D’Orígens, i a seguir creixent i millorant en tots els àmbits possibles.

Gràcies a tu El Vinet D’Orígens arribarà molt aviat, i te’l podràs regalar o regalar-lo a algú que estimes.

Publicar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.